Vintage kleding dit voorjaar? Zet de bloemetjes buiten!

Hoewel de temperatuur nog vaak anders doet vermoeden, is het voorjaar in aantocht. De zon zal weer gaan schijnen en dat betekent dat de warme kleding in de kast mag blijven hangen en we de zomergarderobe weer tevoorschijn mogen halen. Maar wat zijn nu de echte vintage voorjaarstrends? Miss Vintage geeft advies!

Bloemen en kolibries

Bloemen- en kolibrieprints zijn helemaal hot dit voorjaar! Je ziet ze in alle kleuren en vormen, veelal in combinatie met wit. Zo heb je direct een vrolijk voorjaarsgevoel. Het voordeel van bloemen- en kolibrieprints met diverse kleuren is dat je de mogelijkheid hebt om deze op verschillende manieren te combineren. Wissel diverse kleuren vestjes, schoenen en accessoires af zodat het lijkt alsof je iedere keer weer een nieuwe outfit hebt!

Bloemen-3Bloemen-2Bloemen-1

 

Blauwe vintage kleding

Blauw, blauw en nog eens blauw! Het is dé kleur van dit voorjaar. Zowel donker-, licht-, konings- als pastelblauw zijn allemaal goed. Kies wel voor de kleur die het beste bij jouw haar- en huiskleur past. Blauw is erg mooi te combineren met witte accenten: een riempje, knopen of accessoires. Koningsblauw wordt ook erg veel gebruikt in combinatie met de bloemenprints. Zo heb je direct twee trends in één outfit!

Blauw-2-2.0Blauw 2Blauw-3-2.0

Candy roze vintage kleding

Ook snoeproze is helemaal in. Een ideale kleur voor een bloemenprint natuurlijk, maar ook in combinatie met het populaire blauw. En draag je vintage kleding outfit in neutrale kleuren? Dan kan een klein roze accessoire net een leuk accent zijn.

Roze-1Roze-2Roze-3

De belangrijkste trend is natuurlijk om te dragen waar jij je fantastisch in voelt! Heb je moeite met het vinden van jouw stijl? 19 maart geef ik je graag advies tijdens onze open dag!

Liefs,

Mary
Miss Vintage

Share this post