Verzenden, ruilen en retourneren

Heb je een item voor 15.00 uur besteld, dan word je bestelling dezelfde dag verzonden. 

Wat zijn de verzendkosten? Bij ons zijn de verzendkosten altijd gratis binnen Nederland. Voor België en Duitsland gelden de volgende tarieven 6,75 euro met pakketpost en gratis verzenden als de bestelling 99 euro of meer bedraagt.

Kan ik ook vanuit het buitenland bestellen? Ja, dat kan. Er kan met Paypal en Ideal betaald worden. Vooraf overmaken is ook een mogelijkheid.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen? nee, dat kan niet meer. Wij hadden voorheen wel een showroom/kantoor waar je je bestelling kon ophalen. Tegenwoordig zijn we enkel een online webshop.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
 Als je de bestelling hebt afgerond en betaald gaan wij aan de slag. Wij verzenden dagelijks onze producten. Bestellingen heb je normaal gesproken dan de volgende werkdag in huis (uitgezonderd van het weekend/ maandag). Wij gebruiken PostNL om je bestelling te laten bezorgen, dus het kan gebeuren dat de aflevering door hun een keer vertraagd is, wij vragen hiervoor je begrip.

Hoe werkt het bezorgen? Bij bezorging door PostNL zijn de bezorgvoorwaarden van PostNL van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en Miss Vintage kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade / onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn, dan dient de koper direct contact op te nemen met Miss Vintage middels e-mail.

Kan ik mijn bestelling retour sturen? Is het product toch niet wat je ervan verwacht had? Of wil je toch liever iets anders uitzoeken? Dan kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Vergeet niet het retour formulier in te vullen. Het product moet ongebruikt zijn, niet naar rook, parfum, zweet ruiken, is het anders dan zullen wij contact opnemen en dan kunnen wij helaas de retournering niet in behandeling nemen. Stuur een mail naar info@missvintage.nl en geef aan welk product je terug wilt sturen. Geef hierbij ook aan of je het wilt ruilen voor een ander product of kosteloos wilt retourneren. Het adres voor retour sturen is: Miss Vintage, Peppelgaarde 8, 4871 TE,  Etten-Leur. Na ontvangst van je retour maken wij het aankoopbedrag naar je over. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant. Miss Vintage is niet aansprakelijk voor beschadigingen ontstaan tijdens het retour sturen.