Verzenden, ruilen en retourneren

Wat zijn de verzendkosten? Bij ons zijn de verzendkosten altijd gratis binnen Nederland. Voor België en Duitsland gelden de volgende tarieven 6,75 euro met pakketpost en gratis verzenden als de bestelling 99 euro of meer bedraagt.

Kan ik ook vanuit het buitenland bestellen? Ja, dat kan. Er kan met Paypal, MisterCash en Ideal betaald worden. Vooraf overmaken is ook een mogelijkheid.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen? Ja, dat kan. Wij hebben een showroom/kantoor waar je je bestelling kunt ophalen. Geef ons een een mail naar : info@missvintage.nl en bespreken we via e-mail of telefoon wanneer het pakketje opgehaald kan worden.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten? Als je de bestelling hebt afgerond en betaald gaan wij aan de slag. Wij verzenden op maandag, woensdag en vrijdag. Heb je in het weekend een bestelling geplaatst , dan wordt deze maandag verzonden. Bestellingen die op maandag na 17.00 uur en op dinsdag worden geplaatst, worden dan op woensdag verzonden. Bestellingen op donderdag tot 17.00 uur en op vrijdag voor 16.00 uur, worden vrijdags verzonden. Bestellingen heb je normaal gesproken dan de volgende werkdag in huis. Wij gebruiken PostNL om je bestelling te laten bezorgen, dus het kan gebeuren dat de aflevering door hun een keer vertraagd is, wij vragen hiervoor je begrip. Bestellingen worden afgehandeld van maandag t/m donderdag (09:00 t/m 17:00 uur), vrijdag tot 16.00 uur. Wanneer je in het weekend je bestelling plaatst nemen wij vanaf maandag je bestelling in behandeling, behalve met uitzondering van Feestdagen, vakanties etc.

Hoe werkt het bezorgen? Bij bezorging door PostNL zijn de bezorgvoorwaarden van PostNL van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en Miss Vintage kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade / onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn, dan dient de koper direct contact op te nemen met Miss Vintage middels e-mail.

Kan ik mijn bestelling retour sturen? Is het product toch niet wat je ervan verwacht had? Of wil je toch liever iets anders uitzoeken? Dan kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Vergeet niet het retour formulier in te vullen. Het product moet ongebruikt zijn, niet naar rook, parfum, zweet ruiken, is het anders dan zullen wij contact opnemen en dan kunnen wij helaas de retournering niet in behandeling nemen. Stuur een mail naar info@missvintage.nl en geef aan welk product je terug wilt sturen. Geef hierbij ook aan of je het wilt ruilen voor een ander product of liever je geld terug wilt ontvangen. Het adres voor retour sturen is: Miss Vintage, Vissersstraat 90, 1271 VH Huizen. Na ontvangst van je retour maken wij het aankoopbedrag naar je over. De kosten voor het terugsturen moet je zelf betalen. Miss Vintage is niet aansprakelijk voor beschadigingen ontstaan tijdens het retour sturen.