Verzenden, ruilen en retourneren

Heb je een item voor 14.00 uur besteld, dan word je bestelling dezelfde dag verzonden. 

Wat zijn de verzendkosten? Bij ons zijn de verzendkosten altijd gratis binnen Nederland bij een bestelling boven € 75,-. Onder de 75,- Euro betaal je een bedrag van 5.95
In België en Duitsland hanteren we een bedrag van 7.95 aan verzendkosten en vanaf 150,- gratis verzenden.

Kan ik ook vanuit het buitenland bestellen? Ja, dat kan. Er kan met Paypal en Ideal betaald worden. Vooraf overmaken is ook een mogelijkheid. Je mag ook betalen via Bancontact / Mister Cash.

Vanuit België hebben we ook de mogelijkheid voor het betalen met Afterpay.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten? Als je de bestelling hebt afgerond en betaald gaan wij aan de slag. Wij verzenden dagelijks onze producten. Bestellingen heb je normaal gesproken dan de volgende werkdag in huis (uitgezonderd van het weekend/ maandag). Wij gebruiken PostNL en DHL om je bestelling te laten bezorgen, dus het kan gebeuren dat de aflevering door hun een keer vertraagd is, wij vragen hiervoor je begrip.

Hoe werkt het bezorgen? Bij bezorging door PostNL zijn de bezorgvoorwaarden van PostNL van toepassing. Bij bezorging door DHL zijn de voorwaarden van DHL van toepassing. De artikelen worden zorgvuldig verpakt voor transport en Miss Vintage kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de fouten van de bezorger. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade / onvolkomenheden, mocht dit het geval zijn, dan dient de koper direct contact op te nemen met Miss Vintage middels e-mail.

Kan ik mijn bestelling retour sturen? Is het product toch niet wat je ervan verwacht had? Of wil je toch liever iets anders uitzoeken? Dan kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen:
T.a.v: Miss Vintage
Adres: Ganzenweg 8, 3898LK te Zeewolde

Graag even een briefje of pakbon erbij met je naam en het order-nummer dan kunnen we het retour pakket goed verwerken. Als er geen document met gegevens bij de retour zending zit, kunnen wij deze niet verwerken.

Let op! Terugsturen van het pakket is op eigen kosten.
Het product moet ongebruikt en onbeschadigd zijn, niet naar rook, parfum of zweet ruiken, is het anders dan zullen wij contact opnemen en dan kunnen wij helaas de retourzending niet in behandeling nemen. Voor de volledigheid, om gebruik te kunnen maken van onze retour of omruil service komen alleen items in aanmerking die:

  • Binnen 14 dagen na ontvangst zijn teruggestuurd.
  • Zijn voorzien van bijbehorende labels.
  • Niet gedragen en niet gewassen zijn;

Je mag eventueel nog een mail sturen naar [email protected] indien je nog wilt ruilen, geef dan aan of je het wilt ruilen voor een ander product of wilt retourneren. Na ontvangst van je retour maken wij het aankoopbedrag naar je over. Miss Vintage is niet aansprakelijk voor beschadigingen ontstaan tijdens het retour sturen.