Najaarstrends voor vintage kleding

Het wordt weer kouder: de herfst komt eraan! Helaas betekent dit dat je mooie vintage zomerjurken weer opgeborgen kunnen worden. Maar gelukkig mag je daarom ook weer je najaarscollectie gaan samenstellen! Maar wat zijn nu de trends dit najaar? Miss Vintage vertelt je er graag meer over de najaarstrends voor vintage kleding!

Prints
We zien dit najaar veel prints: van retro tot abstract of juist speels. In combinatie met neutrale kleding en accessoires zie je er stijlvol uit, maar heb je wel een echte eyecatcher!

Hepburn_Abstract_Floral_Swing_Dress_BLUE_BDolores Paper Pin-Up Doll Top

Zwart, grijs, donkerblauw
De kleuren die veel voorbijkomen zijn zwart, grijs en donkerblauw. Deze neutrale kleuren worden veel met elkaar gecombineerd. Maar het zijn ook kleuren die op zichzelf simpel maar erg chic zijn. We zien daarom ook veel effen kledingstukken in deze kleuren. Een paar mooie accessoires erbij en je ziet er direct stijlvol uit!

052147c65f5125ac89471571bfd2cdcaada6c6004d2

Knopen
Veel knopen dit najaar! Zowel op jurkjes als op tops. In alle soorten en maten: verschillende materialen, groottes en op verschillende plekken. Soms functioneel en soms alleen als accessoire: knopen zijn helemaal in!

0e8f36caf757361eb71d900e1dd0c9b8baa588ab032Dolores_Brocade_Top_GREEN_A

Petticoats met prints
Ook opvallend zijn de zwarte petticoats met prints. Polkadots of strikjes geven net dat subtiele extraatje aan je petticoat!

petticoat butterflycyd-26-black-polka-dot-mesh-petticoat-p2849-16665_zoom

Witte blouses
Nooit helemaal weg natuurlijk, maar dit najaar weer extra in: witte blouses. En wie denkt dat dit maar saai is, heeft het helemaal mis! Er wordt veel gespeeld met verschillende halslijnen, waardoor je blouse opeens extra speciaal is.

854pl-front1_white

Ik wens je veel plezier met het uitkiezen van je nieuwe collectie. Als je er vragen over hebt, kun je me altijd om advies vragen!

Liefs,
Mary
Miss Vintage

Share this post