5 tips bij het inpakken van je koffer!

Vorige maand schreven we al over de ideale outfits om mee te nemen op vakantie. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw mooie kleding niet muf en verkreukt aankomt op jouw vakantiebestemming? Miss Vintage geeft 5 tips bij het inpakken van je koffer!

1. Rol je kleding
Je bent snel geneigd om al je kleding netjes op te vouwen wanneer je je koffer inpakt. Doe dit niet! Door je kleding te rollen bespaar je veel ruimte én je zorgt ervoor dat je kleding minder snel kreukt.

2. Keer je kleding binnenstebuiten
Neem het zekere voor het onzekere en keer je kleding binnenstebuiten. Als er dan toch vlekjes ontstaan, dan zitten deze aan de binnenkant!

3. Efficiënt inpakken
Pak de meest kreukgevoelige of zelfs breekbare items zo ver mogelijk van de kofferwielen in. Zo voorkom je dat deze kleding gaat schuiven of geplet wordt door andere items. En stop de zwaarste items juist wel bij de wielen. Zo zorg je ervoor dat je koffer makkelijker rolt.

4. Drogerdoekjes
Vooral als je wat verder op reis gaat en je koffer dus langer dicht blijft, loop je het risico dat je kleding muf ruikt wanneer het weer uit de koffer komt. Dit kun je gemakkelijk voorkomen door een aantal drogerdoekjes te verspreiden tussen je kleding.

5. Vloeibare spullen in afgesloten plastic zak
Er is niets zo vervelend als je koffer opendoen en ontdekken dat je shampoo fles open is gegaan. Alles zit onder en de rest van de vakantie ben je aan het wassen of loop je met vlekken in je kleding. Zorg er daarom voor dat alle vloeibare toiletartikelen in een afgesloten plastic tas zitten. Gaan de potjes of flesjes dan toch open, dan hoef je alleen de inhoud van die tas schoon te maken en blijven je kleren mooi schoon.

Heb je hier nog vragen over? Neem gerust contact op! Ik wens je fijne, stijlvolle vakantie!

Liefs,
Mary
Miss Vintage

Share this post