4 tips bij het vinden van jouw eigen stijl!

Er zijn zoveel trends, kledingstukken, kleuren, printjes en stoffen dat soms lastig kan zijn om je eigen stijl te ontwikkelen. Want wat past er nu echt bij jou? Miss Vintage geeft je graag advies en tips bij het vinden van jouw eigen stijl!

Kijken, kijken dan kopen

Ga je eerst eens rustig oriënteren op de verschillende kledingstijlen. Sla tijdschriften open, lees blogs van fashionbloggers en kijk op straat eens naar wat jou aanspreekt. Je merkt vanzelf dat je oog vaak valt op een bepaalde stijl, kleur, print of kledingstuk. Dat is het begin van jouw zoektocht naar je eigen stijl!

girl-691105_1280

Lichaamstype

Het belangrijkst is dat jij je goed voelt in je outfit! Ben jij blij? Dan straal je dat uit en zie je er direct geweldig uit. Onzekerheid bij vrouwen komt vaak voort uit twijfels over hun lichaam. Lijk ik hier dik in? Heb ik hier te korte benen voor? Accentueert dit jurkje mijn buik teveel? Allemaal vragen waar je gedurende de dag niet mee bezig wilt zijn. Het is daarom belangrijk om jouw kleding af te stemmen op je lichaamstype. In dit artikel staan de verschillende lichaamstypes uitgelegd mét bijbehorende do’s en don’ts

 LachLach2

Kleuren

Kleur is ontzettend belangrijk bij het kiezen van de juiste stijl. Waar de kleur blauw bij sommigen erg fris staat, zorgt het er bij anderen voor dat ze er moe en ziek uitzien. Onderzoek daarom welke kleuren jou goed staan, niet alleen qua kleding maar ook voor je haar, make-up en bijvoorbeeld bril. Je leest hier hoe je jouw perfecte kleurenpalet kunt samenstellen!

 

Personal shopping

Hoe ideaal is het als je kunt gaan winkelen met een persoonlijk adviseur? Bij Miss Vintage is het mogelijk om op afspraak langs te komen voor personal shopping. We helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste kleding, kleuren, prints en accessoires! En uiteraard ben je ook van harte welkom bij onze open dag op 28 mei!

En vergeet niet: a smile never goes out of style!

Liefs,

Mary
Miss Vintage

Share this post